شنبه ۲۲ مهر ۰۲ | ۱۶:۲۴ ۶ بازديد
غذا برای زندگی انسان مهم است، اما تأثیر زیادی بر سلامت بدن و عوامل خطر بیماری مانند دیابت نوع 2 (DM2)، بیماری های قلبی عروقی (CVD)، سندرم متابولیک (MS) دارد. در مراحل اولیه درمان سرطان، مداخله تغذیه ای یک عامل مهم است. غذاهایی که در سرطان سینه باید پرهیز کرد و کدامیک برای این بیماری مفید است؟
غذاهایی که می توانند سرطان سینه را کاهش دهند یا از آن پیشگیری کنند عبارتند از سبزیجات برگ سبز. میوه هایی مانند سیب؛ مرکبات (پرتقال)؛ توت فرنگی؛ هندوانه، خربزه طالبی. همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی با اثر ضد سرطانی و سرشار از ویتامین های A، C و E هستند.
غذاهایی که می توانند توسط افرادی که سرطان سینه دارند مصرف کنند اما خطر ابتلا به آن را افزایش نمی دهند شامل محصولات شیری مانند ماست است. محصولات لبنی از جمله پنیر (یا پنیر)؛ سویا ; بادام ها. آنها همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای سلامتی و پیشگیری از بیماری ها مفید هستند.
غذایی که می تواند عوامل خطر سرطان سینه را کاهش یا کاهش دهد چای سبز، دانه های قهوه، دارچین است. شیر شکلات (یا مواد تشکیل دهنده آن)، آب پرتقال (یا نوشیدنی)، ماست. همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی با اثر ضد سرطانی و سرشار از ویتامین B12 هستند.
غذاهایی که می توانند خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهند عبارتند از سرخ شده و پخته شده با چربی عمیق. گوشت های فرآوری شده (مانند سوسیس و کالباس)؛ پنیر، کره یا مارگارین؛ شیر شکلات (یا نوشیدنی)، آب پرتقال. آنها همچنین حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند.
غذاهایی که می توانند باعث التهاب در بدن شوند، غذاهایی با محتوای قند بالا هستند، مانند نوشابه ها. تنقلات سرخ شده (مانند فست فود)؛ گوشت های فرآوری شده (از جمله سوسیس و کالباس)؛ پنیر یا سایر محصولات لبنی، کره و مارگارین. آنها همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 6 هستند.
غذایی که می تواند باعث التهاب در بدن شود، قند است که حاوی مقدار زیادی فروکتوز است. نان سفید؛ کراکر؛ تنقلات مانند چیپس (و مواد تشکیل دهنده آنها)، کیک، شیرینی، کلوچه یا بیسکویت. آنها همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 6 هستند.
غذایی که می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد دانه های قهوه و چای است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. این مواد به حذف رادیکال های آزاد از بدن کمک می کنند (رادیکال های آزاد مولکول هایی با الکترون های جفت نشده هستند)، از آسیب سلولی جلوگیری می کنند و در نتیجه رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهند. همچنین حاوی کافئین است.
غذایی که می تواند باعث التهاب در بدن شود، قند است که حاوی مقدار زیادی فروکتوز است. غذاهای چرب مانند کره یا مارگارین، نان سفید؛ کراکرها، تنقلات (مانند چیپس)، کیک و بیسکویت نیز حاوی اسیدهای چرب امگا 6 هستند.
غذایی که می تواند باعث التهاب در بدن شود دانه های قهوه است. چای که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. این مواد به حذف رادیکال های آزاد از بدن کمک می کنند، از آسیب سلولی جلوگیری می کنند و در نتیجه رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهند. همچنین حاوی کافئین است.
منبع مطلب مجله پزشکی سلامتی زندگی سبز می باشد.
غذاهایی که می توانند سرطان سینه را کاهش دهند یا از آن پیشگیری کنند عبارتند از سبزیجات برگ سبز. میوه هایی مانند سیب؛ مرکبات (پرتقال)؛ توت فرنگی؛ هندوانه، خربزه طالبی. همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی با اثر ضد سرطانی و سرشار از ویتامین های A، C و E هستند.
غذاهایی که می توانند توسط افرادی که سرطان سینه دارند مصرف کنند اما خطر ابتلا به آن را افزایش نمی دهند شامل محصولات شیری مانند ماست است. محصولات لبنی از جمله پنیر (یا پنیر)؛ سویا ; بادام ها. آنها همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای سلامتی و پیشگیری از بیماری ها مفید هستند.
غذایی که می تواند عوامل خطر سرطان سینه را کاهش یا کاهش دهد چای سبز، دانه های قهوه، دارچین است. شیر شکلات (یا مواد تشکیل دهنده آن)، آب پرتقال (یا نوشیدنی)، ماست. همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی با اثر ضد سرطانی و سرشار از ویتامین B12 هستند.
غذاهایی که می توانند خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهند عبارتند از سرخ شده و پخته شده با چربی عمیق. گوشت های فرآوری شده (مانند سوسیس و کالباس)؛ پنیر، کره یا مارگارین؛ شیر شکلات (یا نوشیدنی)، آب پرتقال. آنها همچنین حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند.
غذاهایی که می توانند باعث التهاب در بدن شوند، غذاهایی با محتوای قند بالا هستند، مانند نوشابه ها. تنقلات سرخ شده (مانند فست فود)؛ گوشت های فرآوری شده (از جمله سوسیس و کالباس)؛ پنیر یا سایر محصولات لبنی، کره و مارگارین. آنها همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 6 هستند.
غذایی که می تواند باعث التهاب در بدن شود، قند است که حاوی مقدار زیادی فروکتوز است. نان سفید؛ کراکر؛ تنقلات مانند چیپس (و مواد تشکیل دهنده آنها)، کیک، شیرینی، کلوچه یا بیسکویت. آنها همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 6 هستند.
غذایی که می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد دانه های قهوه و چای است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. این مواد به حذف رادیکال های آزاد از بدن کمک می کنند (رادیکال های آزاد مولکول هایی با الکترون های جفت نشده هستند)، از آسیب سلولی جلوگیری می کنند و در نتیجه رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهند. همچنین حاوی کافئین است.
غذایی که می تواند باعث التهاب در بدن شود، قند است که حاوی مقدار زیادی فروکتوز است. غذاهای چرب مانند کره یا مارگارین، نان سفید؛ کراکرها، تنقلات (مانند چیپس)، کیک و بیسکویت نیز حاوی اسیدهای چرب امگا 6 هستند.
غذایی که می تواند باعث التهاب در بدن شود دانه های قهوه است. چای که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. این مواد به حذف رادیکال های آزاد از بدن کمک می کنند، از آسیب سلولی جلوگیری می کنند و در نتیجه رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهند. همچنین حاوی کافئین است.
منبع مطلب مجله پزشکی سلامتی زندگی سبز می باشد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر