پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ۰۲ | ۰۲:۰۰ ۶ بازديد
میوه های کم قند عبارتند از انواع توت ها، مرکبات، خربزه و آناناس. این میوه ها حاوی قندهای طبیعی هستند اما در مقادیر کمتر در مقایسه با میوه های پر قند مانند موز، انگور، انبه و سیب. به عنوان مثال، یک فنجان توت فرنگی حاوی 7 گرم شکر است در حالی که یک فنجان زغال اخته فقط 15 گرم شکر دارد.
میوه هایی که بیشترین قند را دارند عبارتند از موز، آناناس، کشمش، خرما، انجیر و انگور. این میوه ها دارای غلظت بیشتری از فروکتوز هستند که نوع اصلی قند موجود در میوه است. یک موز متوسط حاوی حدود 14 گرم شکر است در حالی که یک فنجان کشمش تا 80 گرم شکر دارد.
ارتباط بین میوه ها و رژیم های کم کربوهیدرات این است که برخی از افرادی که این رژیم ها را دنبال می کنند، مصرف میوه ها را به دلیل قندهای طبیعی موجود در آنها محدود می کنند. با این حال، بیشتر میوهها همچنان در رژیمهای کتو یا کم کربوهیدرات قابل قبول هستند زیرا حاوی فیبر هستند که به کند کردن هضم و جذب قند در جریان خون کمک میکند.
ارتباط میوه و دیابت این است که خوردن انواع میوهها میتواند با تامین ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای ضروری به مدیریت دیابت کمک کند و در عین حال مصرف کلی کربوهیدرات را کنترل کند. میوه هایی با شاخص گلیسمی پایین مانند انواع توت ها برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 توصیه می شود زیرا در مقایسه با میوه های با GI بالا تاثیر کمتری بر سطح قند خون دارند.
میوه هایی که بیشترین قند را دارند عبارتند از موز، آناناس، کشمش، خرما، انجیر و انگور. این میوه ها دارای غلظت بیشتری از فروکتوز هستند که نوع اصلی قند موجود در میوه است. یک موز متوسط حاوی حدود 14 گرم شکر است در حالی که یک فنجان کشمش تا 80 گرم شکر دارد.
ارتباط بین میوه ها و رژیم های کم کربوهیدرات این است که برخی از افرادی که این رژیم ها را دنبال می کنند، مصرف میوه ها را به دلیل قندهای طبیعی موجود در آنها محدود می کنند. با این حال، بیشتر میوهها همچنان در رژیمهای کتو یا کم کربوهیدرات قابل قبول هستند زیرا حاوی فیبر هستند که به کند کردن هضم و جذب قند در جریان خون کمک میکند.
ارتباط میوه و دیابت این است که خوردن انواع میوهها میتواند با تامین ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای ضروری به مدیریت دیابت کمک کند و در عین حال مصرف کلی کربوهیدرات را کنترل کند. میوه هایی با شاخص گلیسمی پایین مانند انواع توت ها برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 توصیه می شود زیرا در مقایسه با میوه های با GI بالا تاثیر کمتری بر سطح قند خون دارند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر