آجیل و دانه ها چه فوایدی دارند؟

نوشته هایی در حوزه پزشکی و سلامتی

آجیل و دانه ها چه فوایدی دارند؟

۱۴ بازديد
آجیل و دانه ها مملو از مواد مغذی، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. آنها منبع بسیار خوبی از پروتئین، چربی های سالم و فیبر هستند که سلامت قلب را تقویت می کنند، سطح کلسترول را کاهش می دهند و شما را برای مدت طولانی بین وعده های غذایی احساس سیری می کنند.

- بادام: 1 اونس (23) کالری - 14 گرم کربوهیدرات - 7 گرم چربی - 6 گرم پروتئین - سرشار از ویتامین E، منیزیم و فیبر.
- بادام هندی: 1 اونس (18) کالری – 9 گرم کربوهیدرات – 5 گرم چربی – 4 گرم پروتئین – منبع غنی از مواد معدنی روی و مس.
- فندق: 1 اونس (20) کالری - 3 گرم کربوهیدرات - 17 گرم چربی - 4 گرم پروتئین - سرشار از ویتامین E، منیزیم و منگنز.
- بادام زمینی: 1 اونس (56) کالری - 5 گرم کربوهیدرات - 16 گرم چربی - 7 گرم پروتئین - منبع خوبی از نیاسین و ویتامین B فولات.
اسپند: 1 اونس (20) کالری – 1 گرم کربوهیدرات – 20 گرم چربی – 2 گرم پروتئین – سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله اسید الاژیک که ممکن است به جلوگیری از پیشرفت سرطان کمک کند.
- گردو: 1 اونس (185) کالری - 4 گرم کربوهیدرات - 18 گرم چربی - 4 گرم پروتئین - غنی ترین منبع روغن های گیاهی امگا 3 (ALA).
- دانه چیا: 1 اونس (28) کالری – 12 گرم کربوهیدرات – 9 گرم چربی – 5 گرم پروتئین – سرشار از فیبر، کلسیم، آهن و آنتی اکسیدان.
- دانه کتان: 1 اونس (53) کالری - 6 گرم کربوهیدرات - 45 گرم چربی (آلفا لینولنیک اسید چربی های امگا 3) - منبع خوبی از ویتامین های B و مواد معدنی.
- دانه شاهدانه: 1 اونس (60) کالری - 2 گرم کربوهیدرات - 5 گرم پروتئین - 3 گرم فیبر - غنی از اسیدهای چرب چند غیراشباع سالم، GLA و پروتئین.

آجیل خام مواد مغذی بیشتری نسبت به آجیل بو داده فراهم می کند، زیرا در طی فرآیند حرارت بالا برخی از ویتامین ها از بین می روند. با این حال، آنها همچنین دارای ترکیبات ضد مغذی کمتری مانند فیتات ها هستند که جذب مواد معدنی را مهار می کنند، بنابراین به طور کلی هر دو شکل در صورت مصرف متعادل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل، فواید سلامتی دارند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد